Buscar por Palabras clave CDU::6 - Ciencias aplicadas::62 - Ingeniería. Tecnología

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 94 a 113 de 634 < Anterior   Siguiente >
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
TFG-Romero Isarria, Óscar.pdf.jpgsep-2020Cálculo de la estructura de una nave industrial para almacenamiento con entreplantaRomero Isarria, Óscar
TFG-Tenza Aráez, Carlos.pdf.jpgsep-2022Cálculo y diseño de instalaciones de salubridad en un colegio públicoTenza Aráez, Carlos
TFG-Fabregat Jaén, Marc.pdf.jpg5-jul-2021Calibración y control cinemático de la adhesión de un robot trepadorFabregat Jaén, Marc
Camaras Frigorificas y Tuneles de Enfriamiento Rapido.pdf.jpg2000Cámaras frigoríficas y túneles de enfriamiento rápidoMelgarejo Moreno, Pablo
TFG-El Hamry  Saoura, Soukaina.pdf.jpgdic-2022Caracterización de filamento 3D conductor y pintura de plata para la implementación de circuitos de microondasEl Hamry Saoura, Soukaina
TFG-Ablanedo Hurtado, Carlos Pelayo.pdf.jpgsep-2023Caracterización de materiales mediante guías de onda rectangulares para aplicaciones de microondasAblanedo Hurtado, Carlos Pelayo
Alaguero Cordovilla, Aurora_compressed.pdf.jpg13-may-2022Caracterización morfológica de la arquitectura radicular en plántulas de tomate y su regulación hormonalAlaguero Cordovilla, Aurora
TFG-Diaz Garcia, Celia.pdf.jpg9-sep-2020Caracterización óptica y eléctrica de capas de polímeros conductores con electrodos interdigitadosDíaz García, Celia
Entrevista Carolina Senabre_Huertos solares.pdf.jpgabr-2018Carolina Senabre: Podemos sacar mucho más provecho de la energía solar, que es una fuente renovable, limpia y sostenibleDe Lara González, Alicia
Centro Cyborg_Medicina.pdf.jpgabr-2018Centro experimental Cyborg: Cuerpo + TecnologíaDe Lara González, Alicia
Changes in bioaccessibility, polyphenol profile and antioxidant potential.pdf.jpgfeb-2018Changes in bioaccessibility, polyphenol profile and antioxidant potential of flours obtained from persimmon fruit (Diospyros kaki) co-products during in vitro gastrointestinal digestion
Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana
43-J Sci Food Agric - 2023 - Lucas‐Gonzalez - Changes in bioactive compounds present in beef burgers formulated with.pdf.jpgmay-2023Changes in bioactive compounds present in beef burgers formulated with walnut oil gelled emulsion as a fat substitute during in vitro gastrointestinal digestion
Lucas González, Raquel; Sayas-Barberá, Estrella; Lorenzo Rodriguez, Jose Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel
Food Chemistry 2020 (1).pdf.jpgnov-2019Chemical and technological properties of bologna-type sausages with added black quinoa wet-milling coproducts as binder replacer
Fernandez-Lopez, Juana; Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; Ballester-Sánchez, Jaime; Haros, Claudia Monika; Martínez Mayoral, María Asunción; Pérez-Alvarez, José Angel
37-foods-12-00894.pdf.jpgfeb-2023Chemical Composition, Antioxidant and Antibacterial Activities of Essential Oil Obtained from Chincho (Tagetes elliptica Sm) Leaves Grown in the Peruvian Andes
Cerron Mercado, Francis; Pérez-Alvarez, José Angel; NOLAZCO-CAMA, Diana; Salvá Ruiz, Bettit Karim; Tellez Monzón, Lena Asunción; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel
Chemical, fatty acid, polyphenolic profile, techono.....pdf.jpgoct-2017Chemical, fatty acid, polyphenolic profile, techno-functional and antioxidant properties of flours obtained from quinoa (Chenopodium quinoa Willd) seeds
Pellegrinia, Marika; Lucas-Gonzales, Raquel; Riccia, Antonella; FONTECHA, JAVIER; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Álvarez, José A.; Viuda-Martos, Manuel
40-Int J of Food Sci Tech - 2022 - Botella‐Martínez - Chia and hemp oils‐based gelled emulsions as replacers of pork.pdf.jpgjun-2022Chia and hemp oils-based gelled emulsions as replacers of pork backfat in burgers: effect on lipid profile, technological attributes and oxidation stability during frozen storage
Botella Martínez, Carmen María; Sayas-Barberá, Estrella; Pérez-Alvarez, José Angel; Viuda-Martos, Manuel; Fernandez-Lopez, Juana
Chia oil extraction coproducts a potential new food ingredient (1).pdf.jpgabr-2018Chia Oil Extraction Coproduct as a Potential New Ingredient for the Food Industry: Chemical, Physicochemical, Techno-Functional and Antioxidant Properties
Fernandez-Lopez, Juana; Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; Pérez-Alvarez, José Angel
2019 Chia products   meat science 156 (1).pdf.jpgmay-2019Chia (Salvia hispanica L.) products as ingredients for reformulating frankfurters: Effects on quality properties and shelf-life
Fernandez-Lopez, Juana; Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; NAVARRO RODRIGUEZ DE VERA, CASILDA; Harosb, Claudia M.; Pérez-Alvarez, José Angel
35-polymers-15-00396.pdf.jpgene-2023Chitosan Edible Films and Coatings with Added Bioactive Compounds: Antibacterial and Antioxidant Properties and Their Application to Food Products: A Review
Muñoz Tebar, Nuria; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel
Tesis García Martínez, Héctor.pdf.jpg11-mar-2021Circuitos de microondas mediante técnicas de fabricación aditivaGarcía Martínez, Héctor