Buscar por Palabras clave CDU::6 - Ciencias aplicadas::62 - Ingeniería. Tecnología

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 88 a 107 de 632 < Anterior   Siguiente >
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
TFG-Antón Fernández, José.pdf.jpg19-ene-2022Banco de pruebas automatizado para un equipo start-stop de vehículos industrialesAntón Fernández, José
44-1-s2.0-S2212429223008076-main.pdf.jpgdic-2023Beetroot juices as colorant in plant-based minced meat analogues: Color, betalain composition and antioxidant activity as affected by juice type
Fernández-López, Juana; Ponce Martinez, Angel J.; Rodríguez Párraga, Judith; Solivella Poveda, Ana Micaela; Fernandez-Lopez, Jose A.; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel
2018 Plants Bioaccessibility (1).pdf.jpgnov-2017Bioaccessibility of Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Chia (Salvia hispanica L.) Seeds
Pellegrini, Marika; Lucas González, Raquel; Sayas-Barberá, Estrella; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez Álvarez, José Antonio; Viuda-Martos, Manuel
TESIS Mate Sanchez de Val, Jose Eduardo.pdf.jpg5-abr-2016Biomateriales porosos de hidroxiapatito y compuestos de HA/TCP/colágeno para regeneración ósea: obtención, caracterización y estudios experimentales in vivoMaté Sánchez de Va´, José Eduardo
3-2023 Helyon Sergio.pdf.jpgabr-2023Biomechanical evaluation of abutment stability in morse taper implant connections in different times: A retrospective clinical study compared with an in vitro analysis
Gehrke, Sergio; Castro Cortellari, Guillermo; De Aza, Piedad; Cavalcanti de Lima, José Henrique; Prados Frutos, Juan Carlos
TFM-Rueda Gomez, Adrian.pdf.jpg18-ene-2021Brazo robótico de 6 grados de libertad de bajo coste para entornos educativos, basado en Arduino y controlado por ARTERueda Gómez, Adrián
TFG-Romero Isarria, Óscar.pdf.jpgsep-2020Cálculo de la estructura de una nave industrial para almacenamiento con entreplantaRomero Isarria, Óscar
TFG-Tenza Aráez, Carlos.pdf.jpgsep-2022Cálculo y diseño de instalaciones de salubridad en un colegio públicoTenza Aráez, Carlos
TFG-Fabregat Jaén, Marc.pdf.jpg5-jul-2021Calibración y control cinemático de la adhesión de un robot trepadorFabregat Jaén, Marc
Camaras Frigorificas y Tuneles de Enfriamiento Rapido.pdf.jpg2000Cámaras frigoríficas y túneles de enfriamiento rápidoMelgarejo Moreno, Pablo
TFG-El Hamry  Saoura, Soukaina.pdf.jpgdic-2022Caracterización de filamento 3D conductor y pintura de plata para la implementación de circuitos de microondasEl Hamry Saoura, Soukaina
TFG-Ablanedo Hurtado, Carlos Pelayo.pdf.jpgsep-2023Caracterización de materiales mediante guías de onda rectangulares para aplicaciones de microondasAblanedo Hurtado, Carlos Pelayo
Alaguero Cordovilla, Aurora_compressed.pdf.jpg13-may-2022Caracterización morfológica de la arquitectura radicular en plántulas de tomate y su regulación hormonalAlaguero Cordovilla, Aurora
TFG-Diaz Garcia, Celia.pdf.jpg9-sep-2020Caracterización óptica y eléctrica de capas de polímeros conductores con electrodos interdigitadosDíaz García, Celia
Entrevista Carolina Senabre_Huertos solares.pdf.jpgabr-2018Carolina Senabre: Podemos sacar mucho más provecho de la energía solar, que es una fuente renovable, limpia y sostenibleDe Lara González, Alicia
Centro Cyborg_Medicina.pdf.jpgabr-2018Centro experimental Cyborg: Cuerpo + TecnologíaDe Lara González, Alicia
Changes in bioaccessibility, polyphenol profile and antioxidant potential.pdf.jpgfeb-2018Changes in bioaccessibility, polyphenol profile and antioxidant potential of flours obtained from persimmon fruit (Diospyros kaki) co-products during in vitro gastrointestinal digestion
Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana
43-J Sci Food Agric - 2023 - Lucas‐Gonzalez - Changes in bioactive compounds present in beef burgers formulated with.pdf.jpgmay-2023Changes in bioactive compounds present in beef burgers formulated with walnut oil gelled emulsion as a fat substitute during in vitro gastrointestinal digestion
Lucas González, Raquel; Sayas-Barberá, Estrella; Lorenzo Rodriguez, Jose Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel
Food Chemistry 2020 (1).pdf.jpgnov-2019Chemical and technological properties of bologna-type sausages with added black quinoa wet-milling coproducts as binder replacer
Fernandez-Lopez, Juana; Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; Ballester-Sánchez, Jaime; Haros, Claudia Monika; Martínez Mayoral, María Asunción; Pérez-Alvarez, José Angel
37-foods-12-00894.pdf.jpgfeb-2023Chemical Composition, Antioxidant and Antibacterial Activities of Essential Oil Obtained from Chincho (Tagetes elliptica Sm) Leaves Grown in the Peruvian Andes
Cerron Mercado, Francis; Pérez-Alvarez, José Angel; NOLAZCO-CAMA, Diana; Salvá Ruiz, Bettit Karim; Tellez Monzón, Lena Asunción; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel