Mostrando resultados 113 a 132 de 196
< Anterior
Siguiente >
Vista previa | Fecha de publicación | Título | Autor(es) | Acceso |
| jul-2022 | Evaluación de compuestos bioactivos en cianobacterias con interés para la industria agroalimentaria | Baeza Ferrer, Diana | |
| sep-2021 | Evaluación de la actitud y los hábitos de consumo de los consumidores sobre el chocolate negro en tableta | Martínez Muñoz, Gemma María | |
| ene-2014 | Evaluación del contenido de contaminantes en la alimentación infantil | Ramírez Gandolfo, Amanda | |
| 5-sep-2022 | Evaluación del efecto del agente leudante en el contenido en hidroximetilfurfural en bizcocho | Arias Naranjo, Maria Victoria | |
| 29-sep-2020 | Evaluation of polyphenol bioaccessibility and kinetic of starch digestion of spaghetti with persimmon (Dyospyros kaki) flours coproducts during in vitro gastrointestinal digestion | Lucas González, Raquel; Pérez-Alvarez, José Angel; Moscaritolo, Salvatore; Fernandez-Lopez, Juana; SACCHETTI, Giampiero; Viuda-Martos, Manuel | |
| dic-2017 | Evaluation of protective effect of different dietary
fibers on polyphenolic profile stability of maqui
berry (Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz) during
in vitro gastrointestinal digestion | Viuda-Martos, Manuel; Lucas González, Raquel; Ballester-Costa, Carmen; Pérez-Álvarez, José A.; Muñoz, Loreto; Fernández-López, Juana | |
| 25-sep-2017 | Evidencias agroecológicas para la agricultura del futuro | Gonzálvez Pérez, Victoriano | |
| sep-2023 | La exposición a TCDD durante la gestación y lactancia, aumentó los ésteres de retinilo hepáticos en ratones macho de 1 año | Pérez Agulló, Héctor Miguel | |
| mar-2014 | Funcionalización de turrones protegidos: Turrón de Jijona con inulina y Turrón a la piedra con propóleo y jalea real | Narbona Fernández, Elena | |
| 27-sep-2017 | El género Phoenix en jardinería y paisajismo: el caso de Phoenix Canariensis | Martínez Rico, Manuel | |
| 4-feb-2016 | Geographical variation in inorganic arsenic in paddy field samples and commercial rice from the Iberian Peninsula | Signes-Pastor, Antonio Jose; Carey, Manus; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Moreno-Jiménez, Eduardo; Green, Andy J.; Meharg, Andrew A. | |
| feb-2021 | Ghanaian Cocoa (Theobroma cacao L.) Bean Shells
Coproducts: Effect of Particle Size on Chemical Composition,
Bioactive Compound Content and Antioxidant Activity | Botella-Martinez, Carmen; Lucas González, Raquel; Ballester-Costa, Carmen; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana; Delgado Ospina, Johannes; Chaves Lopez, Clemencia; Viuda-Martos, Manuel | |
| abr-2023 | Healthier Oils: A New Scope in the Development of Functional
Meat and Dairy Products: A Review | Botella Martínez, Carmen María; Pérez-Alvarez, José Angel; Sayas-Barberá, Estrella; NAVARRO RODRIGUEZ DE VERA, CASILDA; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel | |
| jul-2022 | Hybrid Meat Products: Incorporation of White Bean Flour in
Lean Pork Burgers | Argel, Natalia; Lorenzo, Gabriel; Domínguez-Valencia, Ruben; Fraqueza, Maria João; Fernandez-Lopez, Juana; Sosa-Morales, Maria Elena; Campagnol, Paulo Cezar Bastianello; Lorenzo Rodriguez, Jose Manuel; ANDRES, Silvina Cecilia | |
| 12-may-2021 | HydroSOStainable Table Olives and Olive Oil: Quality, Functionality and Acceptance in the European Market | Sánchez Rodríguez, Lucía | |
| ene-2015 | Identification and quantification of major derivatives of ellagic acid and antioxidant properties of thinning and ripe Spanish pomegranates | Nuncio Jáuregui, Paloma Nallely; Nowicka, Paulina; Munera Picazo, Sandra; Hernández, Francisca; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Wojdyło, Aneta | |
| ene-2022 | Implantación de un sistema APPCC en una industria conservera de melocotón en almíbar | Blanco Mellado, Aarón | |
| mar-2022 | Improving the lipid profile of beef burgers added with chia oil (Salvia
hispanica L.) or hemp oil (Cannabis sativa L.) gelled emulsions as partial
animal fat replacers | Botella Martínez, Carmen María; Quesada García, Aarón ; Sayas-Barberá, Estrella; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel | |
| feb-2018 | In vitro digestion models suitable for foods: Opportunities for new fields of application and challenges | Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernández-López, Juana | |
| sep-2022 | Incorporación de puré de higo en yogur: estudio preliminar | Rojo Madrid, Pilar | |