Browsing by Keywords CDU::6 - Ciencias aplicadas::66 - Ingeniería, tecnología e industria química. Metalurgia::663/664 - Alimentos y nutrición. Enología. Aceites. Grasas

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 118 to 129 of 129 < previous 
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Access
Total and Partial Fat Replacement by Gelled Emulsion.pdf.jpg21-Jul-2021Total and Partial Fat Replacement by Gelled Emulsion (Hemp Oil and Buckwheat Flour) and Its Impact on the Chemical, Technological and Sensory Properties of Frankfurters
Botella Martínez, Carmen María; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana
TFG Quiles_Bernabeu_Ramón.pdf.jpg20-Sep-2017Tratamientos pre-cosecha con elicitores para mejorar la calidad de albaricoques en el momento de la recolecciónQuiles Bernabéu, Ramón
TD Serna Escolano, Vicente.pdf.jpg5-Nov-2021Tratamientos pre-cosecha y post-cosecha con elicitores para la mejora de la calidad en limón ecológicoSerna Escolano, Vicente
TFG Rosa María Franco Calderón.pdf.jpgJul-2023Últimos avances en el desarrollo de quesos enriquecidos en extractos vegetales y su posible impacto en la salud de los consumidoresFranco Calderón, Rosa María
TFM- García Arjona, Eva María.pdf.jpgSep-2022Uso de film alternativo compostable en envasado de productos de IV gamaGarcía Arjona, Eva María
Andreu Ivorra Raquel.pdf.jpgJun-2018Uso de la quinoa (Chenopodium quinoa) en el desarrollo de productos cárnicos funcionalesAndreu Ivorra, Raquel
TFG Rabasco Coll, Miriam.pdf.jpgJul-2018Utilización de ingredientes no cárnicos (Quinoa, Dátil y Membrillo) en la elaboración de patéRabasco Coll, Miriam
TFG Lopez del Pueblo, Juan Carlos.pdf.jpgSep-2021Validación de la información sobre los alimentos proporcionada por dos supermercados: Alcampo e HipercorLópez Del Pueblo, Juan Carlos
TFG Ivars Martínez, Gonzalo.pdf.jpg2019Valoración nutricional y propuesta de mejora del menú escolar en el Colegio de Educación Infantil y Primaria Pla y Beltrán de IbiIvars Martínez, Gonzalo
TFG Solivella Poveda, Ana Micaela.pdf.jpgJul-2023Valorización de los coproductos de la industrialización de la remolacha: desarrollo de productos cárnicos híbridosSolivella Poveda, Ana Micaela
Valorization of Citrus Co-Products.pdf.jpg26-May-2021Valorization of Citrus Co-Products: Recovery of Bioactive Compounds and Application in Meat and Meat Products
Nieto Martínez, Gema; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Peñalver, Rocio; Ros Berruezo, Gaspar; Viuda-Martos, Manuel
TFM Muñoz Ezcurra, Carmen.pdf.jpgSep-2021Variabilidad de los parámetros de calidad de muestras comerciales de canela molidaMuñoz Ezcurra, Carmen