Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11000/6265

Los arcanos del onírico


Thumbnail

View/Open:
 TFG Saavedra Candela, Iván.pdf
3,9 MB
Adobe PDF
Share:
Title:
Los arcanos del onírico
Authors:
Saavedra Candela, Iván
Tutor:
Maravall Llagaria, José Luis
Martín Martínez, José Vicente
Issue Date:
2018-06-21
URI:
http://hdl.handle.net/11000/6265
Abstract:
Diseño de personajes mediante la ilustración digital para un videojuego de creación propia. Onírico es un proyecto de videojuego de rol por turnos en proceso, basado en artistas de la historia del arte. El protagonista realiza un viaje donde conocerá a Los Arcanos de Arte. Ellos son Da Vinci, Goya, Picasso, Veláquez, Van Gogh, Frida Kalho, Dalí y Basquiat.
Disseny de personatges mitjançant la il·lustració digital per a un videojoc de creació pròpia. Oníric és un projecte de videojoc de rol per torns en procés, basat en artistes de la història de l'art. El protagonista realitza un viatge on coneixerà els arcans d'art. Ells són Da Vinci, Goya, Picasso, Veláquez, Van Gogh, Frida Kalho, Dalí i Basquiat.
Design of characters through digital illustration for a video game of own creation. Onirico is a turn-based role-playing video game project, based on artists from the history of art. The protagonist makes a trip where he will meet art arcanes. They are Da Vinci, Goya, Picasso, Veláquez, Van Gogh, Frida Kalho and Basquiat
Keywords/Subjects:
Videojuego
Diseño conceptual
Personajes
Type of document:
application/pdf
Access rights:
info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:
TFG - Bellas Artes



Creative Commons ???jsp.display-item.text9???