Buscar

Filtros actuales:


Comenzar nueva busqueda
Añadir filtros:

Usa los filtros para afinar la busqueda.


Resultados 1-3 de 3.
  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
Chia oil extraction coproducts a potential new food ingredient (1).pdf.jpgabr-2018Chia Oil Extraction Coproduct as a Potential New Ingredient for the Food Industry: Chemical, Physicochemical, Techno-Functional and Antioxidant Properties
Fernandez-Lopez, Juana; Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; Pérez-Alvarez, José Angel
2021-foods-10-01463 (1) (1).pdf.jpgjun-2021Assessment of Chemical, Physicochemical, and Lipid Stability Properties of Gelled Emulsions Elaborated with Different Oils Chia (Salvia hispanica L.) or Hemp (Cannabis sativa L.) and Pseudocereals
Pérez-Alvarez, José Angel; Sayas-Barberá, Estrella; Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel; Botella-Martinez, Carmen
Food Chemistry 2020 (1).pdf.jpgnov-2019Chemical and technological properties of bologna-type sausages with added black quinoa wet-milling coproducts as binder replacer
Fernandez-Lopez, Juana; Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; Ballester-Sánchez, Jaime; Haros, Claudia Monika; Martínez Mayoral, María Asunción; Pérez-Alvarez, José Angel