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Organic acids, sugars, antioxidant activity, sensorial and other fruit.pdf.jpgmar-2018Organic acids, sugars, antioxidant activity, sensorial and other fruit characteristics of nine traditional Spanish Citrus fruits
Asencio, Antonia Dolores; Serrano, María; García Martínez, Santiago; Pretel, María T.
Effects of Climate Change on the Production of Polysaccharides and Phycobiliproteins by N.pdf.jpgmar-2022Effects of Climate Change on the Production of Polysaccharides and Phycobiliproteins by Nostoc commune Vaucher ex Bornet et Flahault
Llopis, Paula; García‑Abad, Laura; Pretel Pretel, María Teresa; Montero, María Adriana; MANUEL, JORDAN; Asencio, Antonia Dolores
Effects of drought and water pulses (1).pdf.jpgjul-2019Effects of drought and water pulses on microbial functionality and the role of Cyanoprokaryota in the rhizospheres of gypsophytesDIAZ PEREIRA, ELVIRA; Marín Sanleandro, Pura; Asencio, Antonia Dolores
4-Limnología2020-Book-of-abstract (1).pdf.jpgoct-2020Estudio de las comunidades algales implicadas en el biodeterioro de la Noria Grande de Abarán, patrimonio hidráulico del SE de la Península Ibérica
Pérez Millán, Rafael; García Abad, Laura; Berrendero Gómez, Esther; Pretel Pretel, Mª Teresa; Bernal, Adriana; Asencio, Antonia Dolores
2-Congreso Phycologia (1).pdf.jpgmar-2021The role of cyanoprokaryota in the rhizospheres of gypsophytes and effects of drought and water pulses on microbial functionality
García Abad, Laura; Díaz-Pereira, E.; Marín Sanleandro, Pura; Asencio, Antonia Dolores
Book_of_abstract_SEFS12 (1).pdf.jpgjul-2021Extremophile cyanobacteria from thermo-mineral springs in Galicia (NW Spain)
García Abad, Laura; Asencio, Antonia Dolores; López-Rodríguez, M. Carmen; Mejide, Rosa; Torres, Enrrique
Asencio et al-2019-Acta Hortic-Revaluation of underutilized lemon fruits of.pdf.jpg2017Revaluation of underutilized lemon fruits of southeastern Spain as a potential source of bioactive compounds and to be used in creative cuisineAsencio Martínez, Antonia Dolores; Serrano, M.; Petrel, M.T.
Importancia de las cianobacterias conocidas como algas verde-azuladas (1).pdf.jpgmay-2021Importancia de las cianobacterias conocidas como “algas verde-azuladas”García Abad, Laura; Berrendero Gómez, Esther; Asencio, Antonia Dolores