Buscar

Filtros actuales:
Comenzar nueva busqueda
Añadir filtros:

Usa los filtros para afinar la busqueda.


Resultados 921-930 de 950.
Resultados por ítem:
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
8-2023-JAutomaticaAnalisisComparativo (1).pdf.jpgsep-2023Análisis comparativo de técnicas de segmentación de estructuras reticulares
Soler, F. J.; Peidro, Adrian; Fabregat Jaén, Marc; Paya, Luis; Reinoso, Oscar
35-polymers-15-00396.pdf.jpgene-2023Chitosan Edible Films and Coatings with Added Bioactive Compounds: Antibacterial and Antioxidant Properties and Their Application to Food Products: A Review
Muñoz Tebar, Nuria; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel
Total and Partial Fat Replacement by Gelled Emulsion.pdf.jpg21-jul-2021Total and Partial Fat Replacement by Gelled Emulsion (Hemp Oil and Buckwheat Flour) and Its Impact on the Chemical, Technological and Sensory Properties of Frankfurters
Botella Martínez, Carmen María; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana
Cacao Pod Husk Flour.pdf.jpg30-may-2021Cacao Pod Husk Flour as an Ingredient for Reformulating Frankfurters: Effects on Quality Properties
Delgado Ospina, Johannes; Martuscelli, Maria; Grande Tovar, Carlos David; Lucas González, Raquel; Molina Hernandez , Junior Bernardo ; Viuda-Martos, Manuel; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Chaves Lopez, Clemencia
36-agriculture-13-00346.pdf.jpgene-2023Antioxidant and Antibacterial Effect of Agaricus brasiliensis Extract on Raw and Cooked Pork Patties during Storage
Vargas Sánchez, Rey David; Torres Martínez, Brisa del Mar; Huerta-Leidenz, Nelson; Ibarra-Arias, Félix Joel; Fernandez-Lopez, Juana; Torrescano-Urrutia, Gastón Ramón; Pérez-Alvarez, José Angel; Sánchez-Escalante, Armida
Tesis Juan Llorca FINAL.pdf.jpg2023Metodología de desarrollo de herramientas de ayuda al diseño de matrices de extrusión de aluminio, basadas en el análisis de los parámetros que determinan su rendimientoLlorca Schenk, Juan Marcos
TD González María, Eduardo.pdf.jpg18-ene-2023Clasificación de mieles monoflorales mediante el uso de impedancia eléctrica y nariz electrónicaGonzález María, Eduardo
TESIS Fuentes Merlos, Álvaro.pdf.jpg2023Evaluación de la coordinación y el equilibrio en deportistas con parálisis cerebral: Aplicaciones a la clasificación y la elegibilidadCornejo Cárdenas, María Isabel
41-foods-12-02659.pdf.jpgjul-2023Quality Characteristics of Fresh Date Palm Fruits of “Medjoul” and “Confitera” cv. from the Southeast of Spain (Elche Palm Grove)
Muñoz Bas, Clara; Muñoz Tebar, Nuria; Candela-Salvador, Laura; Pérez-Alvarez, José Angel; Lorenzo Rodriguez, Jose Manuel; Viuda-Martos, Manuel; Fernández-López, Juana
48-foods-13-00237.pdf.jpgene-2024Nutritional, Fatty Acids, (Poly)phenols and Technological Properties of Flower Powders from Fuchsia hybrida and Alcea rosea
Castillo Carrión, Maritza ; Martinez Espinosa, Ruth; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel; Lucas González, Raquel