Buscar

Filtros actuales:


Comenzar nueva busqueda
Añadir filtros:

Usa los filtros para afinar la busqueda.


Resultados 1-4 de 4.
  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
LWT- 161-2022- Improving (1).pdf.jpgmar-2022Improving the lipid profile of beef burgers added with chia oil (Salvia hispanica L.) or hemp oil (Cannabis sativa L.) gelled emulsions as partial animal fat replacers
Botella Martínez, Carmen María; Quesada García, Aarón ; Sayas-Barberá, Estrella; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel
plants-09-01769-v3.pdf.jpgdic-2020Vegetable Soups and Creams: Raw Materials, Processing, Health Benefits, and Innovation Trends
Fernández-López, Juana; Botella Martínez, Carmen María; Navarro Rodríguez de Vera, Casilda; Sayas-Barberá, Estrella; Viuda-Martos, Manuel; Sánchez-Zapata, Elena; Pérez-Alvarez, José Angel
plants-09-01359.pdf.jpgoct-2020Chia, Quinoa, and Their Coproducts as Potential Antioxidants for the Meat Industry
Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; Navarro Rodríguez de Vera, Casilda; Lucas González, Raquel; Roldán-Verdú, Alba; Botella Martínez, Carmen María; Pérez-Alvarez, José Angel
Total and Partial Fat Replacement by Gelled Emulsion.pdf.jpg21-jul-2021Total and Partial Fat Replacement by Gelled Emulsion (Hemp Oil and Buckwheat Flour) and Its Impact on the Chemical, Technological and Sensory Properties of Frankfurters
Botella Martínez, Carmen María; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana