Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11000/5916

Desarrollo de gominolas a base de granada "Mollar de Elche", manzana "Granny Smith" y azúcar


Thumbnail

View/Open:
 TFM Ivars Ribes, Alicia.pdf
860,43 kB
Adobe PDF
Share:
Title:
Desarrollo de gominolas a base de granada "Mollar de Elche", manzana "Granny Smith" y azúcar
Authors:
Ivars i Ribes, Alícia
Tutor:
Sendra Nadal, Esther
Cano Lamadrid, Marina
Issue Date:
2020-06
URI:
http://hdl.handle.net/11000/5916
Keywords/Subjects:
Antioxidantes en los alimentos
Alimentos funcionales
zumos
Knowledge area:
CDU: Ciencias aplicadas: Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca
Type of document:
application/pdf
Access rights:
info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:
TFM- M.U en Tecnología y Calidad Agroalimentaria



Creative Commons ???jsp.display-item.text9???