Skip navigation
Inicio
Listar
Comunidades
Buscar elementos por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras clave
Instituto de investigación
Director
Materias
Notas
Departamentos
Ayuda
Contacto
Idioma
English
español
Estadísticas
Mi RediUMH
Alertas
Editar perfil
Biblioteca
UMH: Repositorio RediUMH
Buscar
Buscar:
Todo Rediumh
Investigación
Departamentos UMH
TECNOLOGÍA AGROALIMENTARIA
Artículos Tecnología Agroalimentaria
Capítulo de Libros
Informes/Documentos de Trabajo
Libros
Ponencias y Comunicaciones
por
Filtros actuales:
Titulo
Autor
Materia
Fecha publicado
Fecha creado
Condiciones de acceso
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Comenzar nueva busqueda
Añadir filtros:
Usa los filtros para afinar la busqueda.
Titulo
Autor
Materia
Fecha publicado
Fecha creado
Condiciones de acceso
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Resultados 1-10 de 18.
Anterior
1
2
Siguiente
Resultados por ítem:
Vista previa
Fecha de publicación
Título
Autor(es)
Acceso
ene-2024
Date (Phoenix dactylifera L. cv. Medjool) Seed Flour, a Potential Ingredient for the Food Industry: Effect of Particle Size on Its Chemical, Technological, and Functional Properties
Muñoz Tebar, Nuria; Candela-Salvador, Laura; Pérez-Alvarez, José Angel; Lorenzo Rodriguez, Jose Manuel; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel
Ver más
ene-2024
Nutritional, Fatty Acids, (Poly)phenols and Technological Properties of Flower Powders from Fuchsia hybrida and Alcea rosea
Castillo Carrión, Maritza ; Martinez Espinosa, Ruth; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel; Lucas González, Raquel
Ver más
8-mar-2024
Factors affecting N-acetyl-β-D-glucosaminidase as an indicator for mastitis detection in dairy sheep
Miralles López, Yolanda; Fornés, Victoria; Roca Gumbau, Amparo; Muelas, Raquel; Díaz Sánchez, José Ramón; Romero, Gema
Ver más
5-oct-2024
Using Artificial Intelligence-Based Tools to Improve the Literature Review Process: Pilot Test with the Topic “Hybrid Meat Products”
Fernandez-Lopez, Juana; Borras Rocher, Fernando; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel
Ver más
14-dic-2024
Optimization of Mushroom (Agaricus bisporus and Pleurotus ostreatus) By-Products Processing for Prospective Functional Flour Development
Bermúdez Gómez, Patricia; Fernandez-Lopez, Juana; PÉREZ CLAVIJO, MARGARITA; Viuda-Martos, Manuel
Ver más
8-jun-2024
Insect Protein as a Component of Meat Analogue Burger
Krawczyk, Anna; Fernandez-Lopez, Juana; Zimoch-Korzycka, Anna
14-mar-2024
Evaluation of Sample Size Influence on Chemical Characterization and In Vitro Antioxidant Properties of Flours Obtained from Mushroom Stems Coproducts
Bermúdez Gómez, Patricia; Fernandez-Lopez, Juana; PÉREZ CLAVIJO, MARGARITA; Viuda-Martos, Manuel
Ver más
15-ago-2024
Innovative formulation in pâté using a gelled emulsion of hemp oil (Cannabis sativa L.) as fat replacer
Botella Martínez, Carmen María; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel
Ver más
21-nov-2024
Antioxidant Activity and Total Phenolics Content of Montpellier Cistus (Cistus monspeliensis) Extracts
AMENSOUR, Mahassine; Pérez-Alvarez, José Angel; SKALI SENHAJI, Nadia; ABRINI, Jamal; Fernandez-Lopez, Juana
Ver más
9-jul-2024
Quinoa and its Co-Products as Ingredients for the Development of Dairy Analogs and Hybrid Dairy Products
Fernandez-Lopez, Juana; Ponce-Martinez, Ángel J.; Rodríguez Párraga, Judith; Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel
Ver más
Filtrar
Autor
9
Fernandez-Lopez, Juana
8
Pérez-Alvarez, José Angel
8
Viuda-Martos, Manuel
3
Agea, Iván
2
Argente Carrascosa, María Jose
2
Bermúdez Gómez, Patricia
2
Fernandez-Lopez, Juana
2
Fernández-López, Juana
2
Ibarra-Arias, Félix Joel
2
Lucas González, Raquel
.
siguiente >
Materia
5
6 - Ciencias aplicadas
3
6 - Ciencias aplicadas::62 - Inge...
2
6 - Ciencias aplicadas::63 - Agri...
Condiciones de acceso
16
Attribution-NonCommercial-NoDeriv...
15
Open Access
3
Closed Access