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TFG Lopez del Pueblo, Juan Carlos.pdf.jpgsep-2021Validación de la información sobre los alimentos proporcionada por dos supermercados: Alcampo e HipercorLópez Del Pueblo, Juan Carlos
TFG Solivella Poveda, Ana Micaela.pdf.jpgjul-2023Valorización de los coproductos de la industrialización de la remolacha: desarrollo de productos cárnicos híbridosSolivella Poveda, Ana Micaela
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Valorization of Citrus Co-Products.pdf.jpg26-may-2021Valorization of Citrus Co-Products: Recovery of Bioactive Compounds and Application in Meat and Meat Products
Nieto Martínez, Gema; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Peñalver, Rocio; Ros Berruezo, Gaspar; Viuda-Martos, Manuel
TFM Muñoz Ezcurra, Carmen.pdf.jpgsep-2021Variabilidad de los parámetros de calidad de muestras comerciales de canela molidaMuñoz Ezcurra, Carmen
TD Valero Cases, Estefanía.pdf.jpgjun-2017Vegetable matrices as potential carriers for probiotic bacteria viabilityValero Cases, Estefanía
plants-09-01769-v3.pdf.jpgdic-2020Vegetable Soups and Creams: Raw Materials, Processing, Health Benefits, and Innovation Trends
Fernández-López, Juana; Botella Martínez, Carmen María; Navarro Rodríguez de Vera, Casilda; Sayas-Barberá, Estrella; Viuda-Martos, Manuel; Sánchez-Zapata, Elena; Pérez-Alvarez, José Angel