Browsing by Author Carbonell Barrachina, Ángel Antonio

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Access
TD Calín Sánchez, Ángel.pdf.jpg11-Oct-2019Application of new drying technologies to aromatic herbs and vegetables: effects on physico-chemical, sensory and functional properties.Calín Sánchez, Ángel
TFG Baena González, Mª del Carmen.pdf.jpg18-Oct-2019Caracterización del aceite de oliva (cv Picual) de la provincia de GranadaBaena González, María del Carmen
Tesis Doctoral Luis Noguera Artiaga.pdf.jpgJun-2020Desarrollo de estrategias de riego deficitario controlado y selección del portainjerto para mejorar la calidad y funcionalidad de los pistachos (Pistacia vera)Noguera Artiaga, Luis
TFM García Garví, José Miguel.pdf.jpg1-Apr-2020Efecto del riego deficitario controlado en la composición y calidad del aceite de olivaGarcía Garví, José Miguel
TFM Noguera Artiaga, Luis.pdf.jpg29-Oct-2015Efecto del riego deficitario controlado en pistachosNoguera Artiaga, Luis
TFM Rabasco Coll,  Miriam.pdf.jpg14-Dec-2020Efecto del riego deficitario controlado sobre el perfil de compuestos bioactivos de aguacateRabasco Coll, Miriam
TFG Noguera Artiaga, Luis.pdf.jpg21-Oct-2015Efecto del riego deficitario controlado sobre la calidad de pistachosNoguera Artiaga, Luis
TD Nuncio Jáuregui, Paloma Nallely.pdf.jpg14-Oct-2019Effect of cultivar, maturation and processing on the chemical, functional and sensory properties of pomegranate fruit and juiceNuncio Jáuregui, Paloma Nallely
TESIS - Aránzazu Alonso Sanchis.pdf.jpg10-Nov-2014Estudio de caracteres de calidad en un programa de Mejora Genética de variedades tradicionales de tomate del sureste españolAlonso Sanchís, Aranzazu
TFM Pérez Sánchez, María Lourdes.pdf.jpg2-Apr-2020Estudio de las características morfológicas y funcionales de almendra guara en distintas condiciones agronómicasPérez Sánchez, María Lourdes
TD Ramírez Gandolfo, Amanda.pdf.jpg11-Oct-2019Evaluación del contenido de contaminantes en la alimentación infantilRamírez Gandolfo, Amanda
TFM Sánchez Bravo, Paola.pdf.jpg10-Jul-2017Fermentados vegetales obtenidos a partir de pistachos hidrososteniblesSánchez Bravo, Paola
TD Narbona Fernández, Elena.pdf.jpg11-Oct-2019Funcionalización de turrones protegidos: Turrón de Jijona con inulina y Turrón a la piedra con propóleo y jalea realNarbona Fernández, Elena
TFG García Garví, José Miguel.pdf.jpg3-Nov-2017Identificación de compuestos volátiles característicos del herbero de la Sierra de MariolaGarcía Garví, José Miguel
Nuncio-Jáuregui et al JFF 2015 accepted version.pdf.jpg13-Oct-2016Identification and quantification of major derivatives of ellagic acid and antioxidant properties of thinning and ripe Spanish pomegranates
TFM Teruel Andreu,Candela.pdf.jpg22-Dec-2020Importancia del concepto hidroSOStenible en almendras tostadas en consumidores de diferentes regiones geográficasTeruel Andreu, Candela
Tesis Doctoral  Jesús Enrique Chan Higuera.pdf.jpgJul-2020Pigmentos de calamar gigante (Dosidicus gigas): Estructura química, actividad antioxidante y antimicrobiana y su aplicación como aditivo alimentarioChan Higuera, Jesús Enrique
TFM  Cano Lamadrid, Marina.pdf.jpg23-Oct-2019Residuo de granada ecológica en la industria del zumo como posible fuente de conservantes naturales para productos cárnicos: Efecto antimicrobianoCano Lamadrid, Marina
TD Szychowski, P.J.pdf.jpgFeb-2020Study of the nutritional, functional and sensory properties of quince (Cydonia oblonga Miller) and quince-based productsSzychowski, Przemyslaw Jerzy