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Muñoz Bas, Clara; Muñoz Tebar, Nuria; Candela-Salvador, Laura; Pérez-Alvarez, José Angel; Lorenzo Rodriguez, Jose Manuel; Viuda-Martos, Manuel; Fernández-López, Juana
foods-09-01046-v2.pdf.jpgago-2020Quality of Chicken Fat by-Products: Lipid Profile and Colour PropertiesPeña Saldarriaga, Lina María; Fernández-López, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel
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Quinoa and chia products as ingredients...pdf.jpg4-jul-2020Quinoa and chia products as ingredients for healthier processed meat products: technological strategies for their application and effects on the final productFernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel
TFG Perez Abellaneda, Juan Francisco.pdf.jpgfeb-2023Relación entre el peso al nacimiento del gazapo y su supervivencia en los primeros días de edadPérez Abellaneda, Juan Francisco
TESIS MRUBIO2006.pdf.jpg2006Resistencia a la Sharka (Plum Pox Virus) en especies frutales del género prunusRubio Angulo, Manuel
TFG ALARCÓN GARCÍA, MIRIAN.pdf.jpgsep-2022Revisión de la situación actual y perspectivas de desarrollo de la carne cultivada in vitroAlarcón García, Mirian
sep-2022Revisión de los factores que influyen en el amargor del pimientoCabrera Cupeiro, Belén
TFG Pineda Pastor, Maria.pdf.jpg2021Salchichas tipo Frankfurt con sustitución de grasa mediante una emulsión gelificada a base de harina de trigo sarraceno y aceite de cáñamoPineda Pastor, María
Satiety from healthier and functional foods.pdf.jpg27-may-2021Satiety from healthier and functional foods
Sichetti Munekata, Paulo Eduardo; Pérez-Alvarez, José Angel; Pateiro, Mirian; Viuda-Martos, Manuel; Fernandez-Lopez, Juana; Lorenzo, José M.
Microbiome Argente.pdf.jpg4-jul-2023Selection for environmental variance shifted the gut microbiome composition driving animal resilience
Casto-Rebollo, Cristina; Argente, María José; Garcia Pardo, Maria Luz; Pena, Romi; BLASCO, AGUSTIN; Ibanez-Escriche, Noelia
38-foods-12-01456.pdf.jpgmar-2023Strategies for the Valorization of Date Fruit and Its Co-Products: A New Ingredient in the Development of Value-Added Foods
Muñoz Tebar, Nuria; Viuda-Martos, Manuel; Lorenzo Rodriguez, Jose Manuel; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel
TFG Torres Martínez, Esther .pdf.jpgjul-2022Sucralosa y Estevia como edulcorantes alternativos en zumo a base de maqui (Aristotelia chilensis)Torres Martínez, Esther
32-foods-11-03661-v2.pdf.jpgsep-2022Sustainability and Gender Perspective in Food Innovation: Foods and Food Processing Coproducts as Source of Macro- and Micro-Nutrients for Woman-Fortified Foods
Sayas-Barberá, Estrella; Alvarez Perez, Jose Angel; Navarro Rodríguez de Vera, Casilda; Fernández-López, Manuela; Viuda-Martos, Manuel; Fernandez-Lopez, Juana
TFM  Bernabe Garcia, Ester.pdf.jpgsep-2021Sustancias de origen natural frente a compuestos de origen artificial: efecto sobre el almacenamiento refrigerado de tomate (Solanum lycopersicum L.)Bernabé García, Ester
Molecules vol25 n18 2020.pdf.jpgsep-2020Thymol Encapsulated into HP- -Cyclodextrin as an Alternative to Synthetic Fungicides to Induce Lemon Resistance against Sour Rot Decay
Serna Escolano, Vicente; Serrano, María; Valero, Daniel; Rodríguez López, María Isabel; Gabaldón, José Antonio; Castillo , Salvador ; Valverde, Juan Miguel; Zapata, Pedro J; Guillén, Fabián; Martínez-Romero, Domingo
Total and Partial Fat Replacement by Gelled Emulsion.pdf.jpg21-jul-2021Total and Partial Fat Replacement by Gelled Emulsion (Hemp Oil and Buckwheat Flour) and Its Impact on the Chemical, Technological and Sensory Properties of Frankfurters
Botella Martínez, Carmen María; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana
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foods-09-00727-v2.pdf.jpgjun-2020Turrón Coproducts as Source of Bioactive Compounds: Assessment of Chemical, Physico-Chemical, Techno Functional and Antioxidant Properties
Lorente Mento, Jose Manuel; Lucas González, Raquel; Sayas-Barberá, Estrella; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel