Buscar por Autor Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 139 a 157 de 157 < Anterior 
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
4-Articulo-SARS.pdf.jpgdic-2020Secuenciación de genomas de SARS-CoV-2: herramienta clave en esta pandemia
Zaballos, Ángel; Varona, Sarai; Iglesias Caballero, María; Monzón, Sara; Pozo, Francisco; Casas, Inmaculada; Cuesta, Isabel
9-SelloSEM.pdf.jpgdic-2021El sello conmemorativo del 75 aniversario de la SEMVega García, Santiago
Single-virus genomics reveals hidden cosmopolitan and abundant viruses.pdf.jpg10-may-2017Single-virus genomics reveals hidden cosmopolitan and abundant viruses
Martínez Hernández, Francisco; Fornas, Óscar; Lluesma Gómez, Mónica; Bolduc, Benjamín; De la Cruz Peña, María José; Martínez Martínez, Joaquín; Antón Ruiz, Josefa Antonia; Gasol, Josep M.; Rosselli, Riccardo; Rodríguez Valera, Francisco; Sullivan, Matthew B.; Acinas, Silvia G.; Martinez García, Manuel
fmicb-09-03188.Big-Vein lettucce 2018.pdf.jpgdic-2018Small RNA-Seq to Characterize Viruses Responsible of Lettuce Big Vein Disease in Spain
Bernal Vicente, Agustina; Donaire, Livia; Torre, Covadonga; Gómez Aix, Cristina; Sanchez Pina, Maria Amelia; Juarez, Miguel; Hernando, Yolanda; Aranda, Miguel A.
5-SociasSEM.pdf.jpgdic-2021Socias SEM:El camino avanzado y el que queda por recorrerGil Serna, Jéssica; Perdiguero, Isabel; Valderrama, Mª José
6-CECT.pdf.jpgjun-2020StrainsApp: el catálogo de microorganismos españoles accesible “on-line”
Rodrigo Torres, Lidia; Zuzuarregui Miró, Aurora; López Coronado, José Miguel; Aznar Novella, Rosa
TD Szychowski, P.J.pdf.jpgfeb-2020Study of the nutritional, functional and sensory properties of quince (Cydonia oblonga Miller) and quince-based productsSzychowski, Przemyslaw Jerzy
Sulfate removal.pdf.jpgjul-2020Sulfate removal from mine-impacted water by electrocoagulation: statistical study, factorial design, and kinetics
Rodrigues, Carolina; Dal Magro Follmann, Hioná V.; Núñez-Gómez, Dámaris; Nagel-Hassemer, Maria Eliza; Lapolli, Flávio R.; Lobo-Recio, Maria Ángeles
The development of the radicular.pdf.jpgdic-2020The development of the radicular and vegetative systems of almond trees with different rootstocks following the application of biostimulants
Mondragón Valero, Alba; Malherio, Ricardo; Salazar Hernández, Domingo; Martínez Tomé, Juan; Pereira, José A.; López Cortés, Isabel
Thousands of Novel Endolysins Discovered in Uncultured Phage Genomes.pdf.jpg18-may-2018Thousands of Novel Endolysins Discovered in Uncultured Phage GenomesFernández Ruiz, Iris; Coutinho, Felipe H.; Rodríguez Valera, Francisco
TD Pérez Millán, Rafael.pdf.jpg27-abr-2023Toxicidad de cadmio en plantas de pimiento y brócoli. Evaluación de tratamientos paliativosPérez Millán, Rafael
Transcriptome analysis of Haloquadratum walsbyi_ vainiy is but the surface.pdf.jpg21-jun-2017Transcriptome analysis of Haloquadratum walsbyi: vanity is but the surface
Bolhuis, Henk; Martín Cuadrado, Ana Belén; Rosselli, Riccardo; Pašić, Lejla; Rodríguez Valera, Francisco
9-DDM.pdf.jpgjun-2021La transversalidad en SEM: Grupo de Docencia y Difusión de la MicrobiologíaLlagostera, Montserrat; Arana, Inés
Tratado de Fruticultura para Zonas Ariadas y Semianridas Volumen II.pdf.jpg2003Tratado de fruticultura para zonas áridas y semiáridas (Vol. II). Algarrobo, granado y jinjoleroMelgarejo Moreno, Pablo; Salazar Hernández, Domingo M.
Tratado de Fruticultura para Zonas Ariadas y Semianridas Volumen I El Medio Ecologico,La Higuera,El alcaparro y el Nopal.pdf.jpg2000Tratado de fruticultura para zonas áridas y semiáridas. Vol.1: El medio ecológico, la higuera, el alcaparro y el nopalMelgarejo Moreno, Pablo
Use of nanoemulsions of plant.pdf.jpgjun-2017Use of nanoemulsions of plant essential oils as aphid repellents
Pascual-Villalobos, Maria Jesus; Cantó-Tejero, Manuel; Vallejo, Reinaldo; Guirao, Pedro; Rodríguez-Rojo, Soraya; Cocero alonso, Maria Jose
Tesis Lucía Andreu Coll sin firmas_compressed (1).pdf.jpg29-abr-2022Valorization of prickly pear (Opuntia ficus- indica (L.) Mill): Study of its phytochemical, nutraceutical, and functional propertiesAndreu Coll, Lucía
Viticultura Tecnicas de Cultivo de la Vid Calidad de Uva y Atributos de los Vinos.pdf.jpg2005Viticultura. Técnicas de cultivo de la vid, calidad de la uva y atributos de los vinosSalazar Hernández, Domingo M.; Melgarejo Moreno, Pablo
Pedro Piñero Zarza. TFG de Xylella fastidiosa.pdf.jpg16-sep-2020Xylella fastidiosa: problemática actual y medidas de controlPiñero Zarza, Pedro