Buscar por Autor 84952ca0-f507-4ed0-a89e-50d0b3225faa

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 11 a 16 de 16 < Anterior 
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
27 2013 04 ScientiaPOMELO MARSH.pdf.jpg27-ago-2013Relation between temperature and the beginning of peel color change in grapefruit (Citrus paradisi Macf.)
Manera, F.J.; Brotons, José M.; Conesa, A.; Porras, Ignacio
30 2012 01 Australian journal of crop science.pdf.jpg2012Relationship between air temperature and degreening of lemon (Citrus lemon L. Burm. f.) peel color during maturation
Manera, Javier; Brotons, José M.; Conesa, Agustín; Porras, Ignacio
25 2014 02 degreening 1-s2.0-S0304423814005044.pdf.jpg24-nov-2014The degreening of lemon and grapefruit in ethylene atmosphere: A cost analysis
Conesa, A.; Brotons, José M.; Manera, F.J.; Porras, Ignacio
17 2017 josefa PSNM precocity JAST.pdf.jpg2017Use of a PSNM to Increase Precocity and Its Benefits in Greenhouse-Grown Sweet Pepper
López Marín, J.; Galvez, A.; Porras, I.; Brotons, José M.
(072-087) E33448 manri.pdf.jpg2016El valor de la certificación ISO 9001 en las Pymes españolas dedicadas a la producción agrícola: incidencia de la crisis económicaBrotons, José M.; Sansalvador, Manuel E.
24 2015 Manri abandoning option.pdf.jpg25-jun-2014Valuation of the option of abandoning ISO 9001 certification: an empirical study in SpainSansalvador, Manuel E.; Brotons, José M.