Buscar por Autor 115317ca-b2e3-4c16-8d8d-2c1e69789591

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 4 a 5 de 5 < Anterior 
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
foods-09-00727-v2.pdf.jpgjun-2020Turrón Coproducts as Source of Bioactive Compounds: Assessment of Chemical, Physico-Chemical, Techno Functional and Antioxidant Properties
Lorente Mento, Jose Manuel; Lucas González, Raquel; Sayas-Barberá, Estrella; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel
plants-09-01769-v3.pdf.jpgdic-2020Vegetable Soups and Creams: Raw Materials, Processing, Health Benefits, and Innovation Trends
Fernández-López, Juana; Botella Martínez, Carmen María; Navarro Rodríguez de Vera, Casilda; Sayas-Barberá, Estrella; Viuda-Martos, Manuel; Sánchez-Zapata, Elena; Pérez-Alvarez, José Angel