Buscar por Autor 84952ca0-f507-4ed0-a89e-50d0b3225faa

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 16 de 16
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
08 2013 03 fuzzy lemon.pdf.jpgsep-2013A fuzzy approach to the loss of green colour in lemon (Citrus lemon L. Burm. f.) rind during ripening
Brotons, José M.; Manera, Javier; Conesa, Agustín; Porras, Ignacio
A FUZZY DYNAMIC MODEL FOR TOTAL QUALITY COST.pdf.jpg2023A fuzzy dynamic model for total quality costSansalvador, Manuel E.; Brotons, José M.
18 2017 04 kybernates quality.pdf.jpg13-feb-2017A fuzzy model for the valuation of quality management systemBrotons, José M.; Sansalvador, Manuel E.
28 2013 02 HORTI4659 pomegranate.pdf.jpg4-feb-2013Determination of a colour index for fruit of pomegranate varietal group “Mollar de Elche”
Manera, F.J.; Legua, P.; Melgarejo, P.; Brotons, José M.; Hernández, Francisca; Martínez, J.J.
172016ITEASombreo.pdf.jpg2016Estudio de la rentabilidad del cultivo de pimiento (Capsicum annuum) en invernadero con el uso de sombreo
López-Marín, Josefa; Porras, Ignacio; Ros Ibáñez, Caridad; Brotons, José M.
32 01 1999 IHM art 1.pdf.jpg2009Evaluación de las necesidades hídricas en EspañaAntonio, Terceño; Brotons, José M.; Trigueros Pina, José Antonio
26 2014 04 redblush-s2.0-S0304423814001988.pdf.jpg27-jun-2014Influence of temperature and net radiation on the natural degreening process of grapefruit (Citrus paradisi Macf.) cultivars Rio Red and Star Ruby
Porras, Ignacio; Brotons, José M.; Conesa, A.; Manera, F.J.
29 2012 02-S0304423812003482 lemon.pdf.jpg20-sep-2012Influence of temperature on the beginning of degreening in lemon peel
Manera, F.J.; Brotons, José M.; Conesa, A.; Porras, Ignacio
Injerto pimiento.pdf.jpg2016Injerto en pimiento (Capsicum annuum): Beneficios y rentabilidad de su uso
López Marín, J.; Gálvez, A.; Porras, I.; Brotons, José M.
22 2015 02 Verna 2015 4557-20167-1-PB.pdf.jpg2015Quality and fruit colour change in Verna lemon
Porras, Ignacio; Brotons, José M.; Conesa, A.; Castañer, R.; PÉREZ-TORNERO, OLAYA; Manera, F.J.
27 2013 04 ScientiaPOMELO MARSH.pdf.jpg27-ago-2013Relation between temperature and the beginning of peel color change in grapefruit (Citrus paradisi Macf.)
Manera, F.J.; Brotons, José M.; Conesa, A.; Porras, Ignacio
30 2012 01 Australian journal of crop science.pdf.jpg2012Relationship between air temperature and degreening of lemon (Citrus lemon L. Burm. f.) peel color during maturation
Manera, Javier; Brotons, José M.; Conesa, Agustín; Porras, Ignacio
25 2014 02 degreening 1-s2.0-S0304423814005044.pdf.jpg24-nov-2014The degreening of lemon and grapefruit in ethylene atmosphere: A cost analysis
Conesa, A.; Brotons, José M.; Manera, F.J.; Porras, Ignacio
17 2017 josefa PSNM precocity JAST.pdf.jpg2017Use of a PSNM to Increase Precocity and Its Benefits in Greenhouse-Grown Sweet Pepper
López Marín, J.; Galvez, A.; Porras, I.; Brotons, José M.
(072-087) E33448 manri.pdf.jpg2016El valor de la certificación ISO 9001 en las Pymes españolas dedicadas a la producción agrícola: incidencia de la crisis económicaBrotons, José M.; Sansalvador, Manuel E.
24 2015 Manri abandoning option.pdf.jpg25-jun-2014Valuation of the option of abandoning ISO 9001 certification: an empirical study in SpainSansalvador, Manuel E.; Brotons, José M.