Buscar por Autor 9813e6b2-5927-4513-8ab3-165babd95f3a

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 2 de 2
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
Cacao Pod Husk Flour.pdf.jpg30-may-2021Cacao Pod Husk Flour as an Ingredient for Reformulating Frankfurters: Effects on Quality Properties
Delgado Ospina, Johannes; Martuscelli, Maria; Grande Tovar, Carlos David; Lucas González, Raquel; Molina Hernandez , Junior Bernardo ; Viuda-Martos, Manuel; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Chaves Lopez, Clemencia
27-Food Processing Preservation - 2022 - Delgado‐Ospina - Potential of the cocoa shell to improve the quality proper.pdf.jpgmay-2022Potential of the cocoa shell to improve the quality properties of a burger-like meat product
Delgado Ospina, Johannes; Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Martuscelli, Maria; Chaves Lopez, Clemencia