Mostrando resultados 166 a 185 de 186
< Anterior
Siguiente >
Vista previa | Fecha de publicación | Título | Autor(es) | Acceso |
| mar-2023 | Strategies for the Valorization of Date Fruit and Its Co-Products:
A New Ingredient in the Development of Value-Added Foods | Muñoz Tebar, Nuria; Viuda-Martos, Manuel; Lorenzo Rodriguez, Jose Manuel; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel | |
| jul-2022 | Sucralosa y Estevia como edulcorantes alternativos en zumo a base de maqui (Aristotelia chilensis) | Torres Martínez, Esther | |
| sep-2022 | Sustainability and Gender Perspective in Food Innovation:
Foods and Food Processing Coproducts as Source of Macro- and
Micro-Nutrients for Woman-Fortified Foods | Sayas-Barberá, Estrella; Alvarez Perez, Jose Angel; Navarro Rodríguez de Vera, Casilda; Fernández-López, Manuela; Viuda-Martos, Manuel; Fernandez-Lopez, Juana | |
| sep-2021 | Sustancias de origen natural frente a compuestos de origen artificial: efecto sobre el almacenamiento refrigerado de tomate (Solanum lycopersicum L.) | Bernabé García, Ester | |
| sep-2020 | Thymol Encapsulated into HP- -Cyclodextrin as an Alternative to Synthetic Fungicides to Induce Lemon Resistance against Sour Rot Decay | Serna Escolano, Vicente; Serrano, María; Valero, Daniel; Rodríguez López, María Isabel; Gabaldón, José Antonio; Castillo , Salvador ; Valverde, Juan Miguel; Zapata, Pedro J; Guillén, Fabián; Martínez-Romero, Domingo | |
| 21-jul-2021 | Total and Partial Fat Replacement by Gelled Emulsion (Hemp Oil and Buckwheat Flour) and Its Impact on the Chemical, Technological and Sensory Properties of Frankfurters | Botella Martínez, Carmen María; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana | |
| 5-nov-2021 | Tratamientos pre-cosecha y post-cosecha con elicitores para la mejora de la calidad en limón ecológico | Serna Escolano, Vicente | |
| sep-2022 | Tratamientos precosecha con putrescina para incrementar la vida útil postcosecha de cerezas (Prunus avium L. cv. Prime Giant) | Clemente Forca, Laura | |
| jun-2020 | Turrón Coproducts as Source of Bioactive Compounds: Assessment of Chemical, Physico-Chemical, Techno Functional and Antioxidant Properties | Lorente Mento, Jose Manuel; Lucas González, Raquel; Sayas-Barberá, Estrella; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel | |
| jul-2023 | Últimos avances en el desarrollo de quesos enriquecidos en extractos vegetales y su posible impacto en la salud de los consumidores | Franco Calderón, Rosa María | |
| dic-2022 | Use of Pleurotus ostreatus to Enhance the Oxidative Stability of
Pork Patties during Storage and In Vitro Gastrointestinal Digestion | Torres Martínez, Brisa del Mar; Vargas Sánchez, Rey David; Torrescano-Urrutia, Gastón Ramón; GONZALEZ-AVILA, MARISELA; Rodriguez-Carpena, Javier-German; Huerta-Leidenz, Nelson; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana; Sánchez-Escalante, Armida | |
| sep-2022 | Uso de film alternativo compostable en envasado de productos de IV gama | García Arjona, Eva María | |
| jun-2018 | Uso de la quinoa (Chenopodium quinoa) en el desarrollo de productos cárnicos funcionales | Andreu Ivorra, Raquel | |
| sep-2018 | Uso del Jasmonato de Metilo como herramienta eco-innovadora para alargar la conservación post-cosecha de breva Colar | Ferreira Cruz, Fernanda | |
| sep-2021 | Validación de la información sobre los alimentos proporcionada por dos supermercados: Alcampo e Hipercor | López Del Pueblo, Juan Carlos | |
| jul-2023 | Valorización de los coproductos de la industrialización de la remolacha: desarrollo de productos cárnicos híbridos | Solivella Poveda, Ana Micaela | |
| 26-mar-2021 | Valorización del subproducto de brócoli (Brassica oleracea, var. Italica) y del subproducto y la planta de alcachofa (Cynara scolymus) para alimentación de cabras Murciano-Granadinas | Monllor Guerra, Paula | |
| 26-may-2021 | Valorization of Citrus Co-Products: Recovery of Bioactive Compounds and Application in Meat and Meat Products | Nieto Martínez, Gema; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Peñalver, Rocio; Ros Berruezo, Gaspar; Viuda-Martos, Manuel | |
| sep-2021 | Variabilidad de los parámetros de calidad de muestras comerciales de canela molida | Muñoz Ezcurra, Carmen | |
| jun-2017 | Vegetable matrices as potential carriers for probiotic bacteria viability | Valero Cases, Estefanía | |