Browsing by Author 3e24808b-3140-4dda-b142-3a4291e20535

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 23 of 23 < previous 
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Access
32-foods-11-03661-v2.pdf.jpgSep-2022Sustainability and Gender Perspective in Food Innovation: Foods and Food Processing Coproducts as Source of Macro- and Micro-Nutrients for Woman-Fortified Foods
Sayas-Barberá, Estrella; Alvarez Perez, Jose Angel; Navarro Rodríguez de Vera, Casilda; Fernández-López, Manuela; Viuda-Martos, Manuel; Fernandez-Lopez, Juana
TFG Rosa María Franco Calderón.pdf.jpgJul-2023Últimos avances en el desarrollo de quesos enriquecidos en extractos vegetales y su posible impacto en la salud de los consumidoresFranco Calderón, Rosa María
TFG Rabasco Coll, Miriam.pdf.jpgJul-2018Utilización de ingredientes no cárnicos (Quinoa, Dátil y Membrillo) en la elaboración de patéRabasco Coll, Miriam